طرز تهیه پنکیک رد ولوت خانگی

به گزارش نقد و بررسی کالاهای دیجیتال، پنکیک رد ولوت یک کیک مخملی قرمز رنگی است، برای صبحانه وعده غذایی کاملی است که با ریختن پنیر خامه ای بر روی کیک، طعم بی نظیری به خود می گیرد.

طرز تهیه پنکیک رد ولوت خانگی

کیک تابه ای یا پنکیک نوعی کیک باریک و نازک است که از ریختن خمیر آشپزی در ماهی تابه تهیه می گردد که در ماهی تابه پس از پخت یک طرف کیک آن را بر می گردانند تا طرف دیگر آن نیز پخته گردد. بیشتر پینکیک ها به عنوان نان آماده محسوب می گردد یکی از این کیک یا نان آماده تابه ای، پنکیک رد ولوت (به نام انگلیسی: Red Velvet Pancakes)، کیک قرمز مخملی است که به عنوان صبحانه، وعده غذایی کاملی است. پنیر خامه ای نیز برای سرو بر روی آن ریخته می گردد که طعم این پنکیک را چندین برابر خواهد نمود. در اینجا دستور پخت این پنکیک را برای شما دوستان ارائه خواهیم داد تا در منزل تهیه و برای صبحانه میل بفرمایید.

پنکیک رد ولوت

مواد لازم جهت تهیه پنیر خامه ای

پنیر خامه ای نرم شده 110 گرم
کره نرم شده 1/4 پیمانه
شیر 3 قاشق غذاخوری
شکر 2 پیمانه

طرز تهیه پنیر خامه ای

  1. پنیر خامه ای، کره آب شده، شیر و شکر را در ظرفی بریزید و بهم بزنید تا کاملا صاف و یکدست گردد.

مواد لازم جهت تهیه پنکیک رد ولوت

خمیر آماده شده 2 فنجان
پودر کاکائو تلخ 1 قاشق غذاخوری
شکر 1 قاشق غذاخوری
شیر1 فنجان
رنگ خوراکی قرمز2 قاشق چای خوری
تخم مرغ 2 عدد
پودر قند در صورت تمایل
خمیر آماده شده

آرد به اندازه 1.5 (1 و نیم) فنجان و بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری و نمک را مخلوط کنید.

طرز تهیه پنکیک رد ولوت

  1. در کاسه خمیر آماده، شکر و پودر کاکائو را با هم ترکیب کنید.
  2. تخم مرغ ها را در یک کاسه جداگانه بشکنید و هم بزنید.
  3. سپس شیر، 1 قاشق چایخوری اسانس وانیل، کمی سرکه سفید و رنگ خوراکی قرمز را اضافه کنید و مخلوط کنید.
  4. ترکیب آردی را کم کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید. کره آب شده را اضافه کنید و با بقیه مواد خوب ترکیب کنید.
  5. ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و کف آن را کمی چرب کنید.
  6. سپس با یک قاشق عظیم یا ملاقه کمی از خمیر بردارید و بصورت یک دایره داخل ماهیتابه بریزید.
  7. چند دقیقه صبر کنید، زمانیکه سطح پنکیک پر از حباب شد به آرامی پنکیک را برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد.
  8. به همین ترتیب تمام پنکیک ها را آماده کنید، سپس آن ها را در بشقاب بچینید و پنیر خامه ای را روی آن ها بریزید و این پنکیک های خوشمزه و خوشرنگ را بصورت گرم نوش جان کنید.

ارزش غذایی پنکیک رد ولوت

  • 597 کالری
  • 25.4 گرم چربی
  • 79.7 گرم کربوهیدرات
  • 13.2 گرم پروتئین

نکات

  • شما دوستان عزیز می توانید برای رنگ قرمز این کیک از لبو بهره ببرید (آن را آبپز کنید و چرخ کنید و به مواد بیفزایید).

پنکیک رد ولوت

پنکیک رد ولوت گرم آماده سرو و نوش جان کردن است داغ داغ بخورین و از آن لذت ببرید.

گردآوری: گروه آشپزی مجله اینترنتی نقد و بررسی کالاهای دیجیتال

منبع: setare.com

به "طرز تهیه پنکیک رد ولوت خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پنکیک رد ولوت خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید