سوپ سرد، پیش غذای روز های گرم
به گزارش نقد و بررسی کالاهای دیجیتال، در روز های گرم تابستان، سوپ های سرد همواره طرف دار داشته اند. همچنین اگر راحت پخته شوند و احتیاج به زمان پخت زیادی نداشته باشند. این سوپ سرد با حبوبات مقوی و سبزیجات تازه، یک پیش غذای سالم محسوب می گردد. حتی به کاهش وزن هم یاری می نماید ، پس این سوپ را از دست ندهید.

مواد لازم:
- ماست 500 گرم
- آب 4 لیوان
- خیار 3 عدد متوسط
- بلغور پخته 4 قاق غذاخوری
- ذرت پخته 2 قاشق غذا خوری
- شوید ½ دسته
- جعفری ¼ دسته
- نمک 1 قاشق چای خوری
مواد لازم برای سرو سوپ:
- ترب 1 عدد
طرز تهیه:
- بعد از شستن خیارها پوست آن را گرفته و ریز خرد کنید.
- شوید و برگ های جعفری را هم ریز خرد کنید.
- ماست را در کاسه ای بریزید و آب سرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید.
- بعد از این که ماست را با آب مخلوط کردید، خیار، شوید، جعفری، بلغور، ذرت و نمک را به آن اضافه کنید.
- سوپ آماده شده را در ظرف مورد نظر بریزید و با ترب خرد شده با سلیقه خودتان تزیین کنید.
نکته:
برای موادی که قبلا پخته شدند از آب سرد بهره ببرید.
پیشنهاد:
بجای ذرت میتوانید از عدس و یا نخود پخته بهره ببرید و برای جاشنی سوپ هم یک حبه سیر له شده و پودر گردو می توانید اضافه کنید. نوش جان
منبع: زندگی امروز
تاریخ انتشار: 14 خرداد 1398
آخرین بروزرسانی: 6 مهر 1399
گردآورنده: 1000jens.sahandblog.ir
شناسه مطلب: 472
به "سوپ سرد، پیش غذای روز های گرم" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "سوپ سرد، پیش غذای روز های گرم"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید