آموزش طرز تهیه کشمش پلو خوشمزه و لذیذ

به گزارش نقد و بررسی کالاهای دیجیتال، یادگرفتن طرز تهیه کشمش پلو به شما کمک می کند علاوه بر این که بتوانید از میهمانان خود به بهترین نحو پذیرایی کنید، تجربه یک غذای لذیذ ایرانی را هم در فکر خود به ثبت برسانید. کشمش پلو از غذاهای اصیل و قدیمی ایران است که در اغلب شهرها تهیه می شود.

آموزش طرز تهیه کشمش پلو خوشمزه و لذیذ

شهرهای مختلف، طرز تهیه کشمش پلو متفاوتی دارند. بعضی از این شهرها در تهیه این غذای خوشمزه از گوشت قرمز و بعضی دیگر از مرغ استفاده می کنند و در بعضی از مواقع هم بدون گوشت تهیه می شود. با نقد و بررسی کالاهای دیجیتال مارکت همراه شوید تا طرز تهیه کشمش پلو مجلسی را یاد بگیرید.

مواد لازم جهت تهیه کشمش پلو ساده

  • برنج 4 پیمانه
  • کشمش پلویی 100 گرم
  • گوشت گوسفند 400 گرم بدون استخوان
  • پیاز 2 عدد
  • پیاز داغ 6 قاشق غذاخوری
  • زعفران دم شده، روغن، زردچوبه، فلفل و نمک به اندازه لازم

این اندازه مواد اولیه جهت تهیه کشمش پلو ساده برای 6 تا 7 نفر مناسب است. مدت زمان لازم برای تهیه و پخت این غذا 3 ساعت در نظر گرفته می شود.

طرز تهیه کشمش پلو ساده

  1. اولین مرحله از طرز تهیه کشمش پلو مربوط به تهیه مواد اولیه است. در ابتدا برنج را بشویید و به مدت 2 ساعت در محلول آب و نمک خیس کنید.
  2. در این حین پیازها را به صورت نگینی خرد کنید. کشمش ها را پاک کنید و بعد از آن با آب شستشو دهید و روی پارچه نخی پهن کنید تا خشک شوند.
  3. جهت پخت گوشت، قابلمه را روی حرارت میانه قرار دهید. گوشت را به همراه پیاز داخل قابلمه حرارت دهید تا رنگ پیازها به طلایی تغییر کند. سپس زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و بعد از افزودن 3 لیوان آب، اجازه دهید گوشت به طور کامل پخته شود.
  4. بعد از پختن گوشت، پیازداغ و کشمش را به آن اضافه کنید و روی حرارت میانه تفت دهید تا مواد داخل قابلمه به اصطلاح به روغن بیفتند.
  5. برنجی را که 2 ساعت قبل با آب و نمک خیس کرده اید آبکش کنید و یک لایه از آن را داخل قابلمه بریزید. بعد یک لایه از ترکیب گوشتی روی آن اضافه کنید و این لایه ها را تا سرانجام مواد ادامه دهید.
  6. قابلمه را روی شعله میانه قرار دهید و به مدت 40 دقیقهصبر کنید تا برنج به خوبی دم بکشد.
  7. آخرین مرحله از طرز تهیه کشمش پلو مربوط به تهیه روغن داغ و زعفران است. ترکیب تهیه شده را بعد از دم کشیدن برنج و قبل از سرو آن روی برنج بریزید.

مواد لازم برای طرز تهیه کشمش پلو با گوشت چرخ کرده

  • برنج 3 پیمانه
  • پیاز 1 عدد درشت
  • کشمش پلویی 8 قاشق غذاخوری
  • گوشت چرخ کرده 200 گرم
  • زعفران دم کرده به اندازه نیاز
  • سیب زمینی 2 عدد میانه
  • مغز گردو نصف پیمانه
  • روغن، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک به اندازه نیاز

نحوه پخت کشمش پلو با گوشت چرخ کرده

  1. در مرحله اول از طرز تهیه کشمش پلو مجلسی لازم است سیب زمینی ها را به خوبی بشویید و پوست آن ها را جدا کنید.
  2. سیب زمینی ها را به صورت خلالی خرد و در اندازه کمی روغن مایع در ماهیتابه سرخ کنید.
  3. سیب زمینی ها را به خوبی سرخ کنید تا رنگ آن ها طلایی و مغز سیب زمینی ها به طور کامل پخته شود.
  4. بعد از پخت سیب زمینی ها، پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و داخل ماهیتابه بریزید. بعد از سرخ و سبک شدن پیازها، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تا زمانی که رنگ آن تغییر پیدا کند، تفت دهید.
  5. بعد از پختن مواد داخل ماهیتابه، زردچوبه را به مواد اضافه کنید تا رنگ آن تغییر کند. سپس فلفل و نمک را اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا ترکیب یک دستی حاصل شود.
  6. در این مرحله کشمش ها را به خوبی بشویید و داخل آبکش بریزید. زمانی که آب آن خارج شد، به مخلوط گوشت داخل ماهیتابه اضافه کنید.
  7. بعد از اضافه کردن کشمش ها، گردوهای خردشده را به مخلوط اضافه و بعد از کمی تفت دادن شعله گاز را خاموش کنید.
  8. در این مرحله برنجی را که از قبل با آب و نمک خیس کرده اید آبکش کنید. در یک قابلمه حدود 4 برابر میزان برنج موجود آب بریزید و روی شعله گاز قرار دهید تا بجوشد. بعد از جوشیدن آب، برنج آبکش شده را به آب در حال جوش اضافه کنید.
  9. بعد از چند دقیقه که برنج ها داخل آب جوشیدند، آن ها را داخل آبکش بریزید.کف قابلمه را با کمی روغن چرب کنید و سیب زمینی هایی را که به صورت ورقه ای خرد کرده اید به عنوان ته دیگ کف قابلمه بچینید.
  10. یک لایه برنج آبکش شده را روی سیب زمینی ها بریزید و روی آن یک لایه مواد گوشتی اضافه کنید؛ این کار را تا سرانجام اندازه برنج و مایه گوشتی آماده شده ادامه دهید.در آخر قابلمه را روی شعله میانه گاز قرار دهید تا برنج ها دم بکشند.

فوت وفن طرز تهیه کشمش پلو

  • استفاده از پودر دارچین هنگام سرو کشمش پلو باعث بیشترشدن عطر و طعم آن می شود.
  • جهت تزیین این غذا می توانید از بادام و پسته استفاده کنید.
  • استفاده از کره به جای روغن نباتی در خوش طعم شدن غذا به شما کمک می کند.

در این مقاله از مجله نقد و بررسی کالاهای دیجیتال مارکت طرز تهیه کشمش پلو را با شما به اشتراک گذاشتیم. به نظر شما رعایت کردن چه مواردی در طرز تهیه کشمش پلو باعث لذیذترشدن طعم آن می شود؟ اگر در شهر شما این غذا به گونه ای دیگر تهیه می شود، دستور تهیه آن را برایمان بنویسید.

منبع: اسنپ مارکت

به "آموزش طرز تهیه کشمش پلو خوشمزه و لذیذ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آموزش طرز تهیه کشمش پلو خوشمزه و لذیذ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید