طرز تهیه فینگرفود بورک پاسترامی سولیکو با خمیر هزارلا
به گزارش نقد و بررسی کالاهای دیجیتال، بورک نوعی پیش غذا و فینگرفور ترکی است که با استفاده از خمیر نازکی به نام خمیر هزارلا یا خمیر فیلو درست می گردد. بورک ها بسته به نوع موادی که در تهیه آن ها استفاده می نمایند، به عنوان پیش غذا، غذای اصلی حتی صبحانه مورد استفاده قرار می گیرند. بورک پنیر و اسفناج، بورک گوشت و قارچ، بورک گوشت و پنیر، بورک سیب زمینی و … از بورک های معروف ترکیه هستند. اما شما می توانید بورک مورد علاقه تان را با مواد غذایی که دوست دارید، درست کنید. در این مقاله قصد داریم با کمی ابتکار، طرز تهیه فینگرفود بورک پاسترامی سولیکو را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه فینگرفود بورک پاسترامی سولیکو
- پاسترامی سولیکو یک وکیوم
- خمیر هزارلا پمینا خرید آنلاین به میزان لازم
- فلفل دلمه ای یک عدد
- پیاز یک عدد
- پنیر پیتزا خرید آنلاین 100 گرم
- رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل، دارچین، ادویه کاری به میزان لازم
طرز تهیه فینگرفود بورک پاسترامی سولیکو
مرحله اول
پیش از این طرز تهیه فینگرفودهای خوشمزه ای را با خمیر هزارلا به شما آموزش داده بودیم. اگر از غذاهای مدرن و ساده ای مثل یوفکای سوسیس یا چیز چیکن رینگ خوش تان آماده، پیشنهاد می کنیم به این دستور غذا هم توجه کنید. پیاز و فلفل دلمه ای را خرد نموده و پاسترامی سولیکو را در میزان خیلی کوچک برش دهید. داخل یک تابه پیاز ها را با میزانی زردچوبه و روغن تفت دهید. زمانی که پیاز ها کمی نرم شدند فلفل دلمه ای ها را اضافه نموده و در تابه ببندید.
مرحله دوم
بعد از چند دقیقه پاسترامی را همراه ادویه جات و رب گوجه فرنگی اضافه نموده و مواد را تفت دهید. حدود 10 دقیقه مجددا در تابه را ببندید تا مواد میانی فینگرفود به خوبی بپزند.
مرحله سوم
خمیر هزارلا را پهن کنید و در میزان دلخواه برای فینگرفود برش دهید. میزانی از مواد میانی و پنیر پیتزا وسط خمیر قرار دهید سپس خمیر را بپیچیده و با میزانی آب، انتهای خمیر را بچسبانید تا باز نگردد.
مرحله چهازم
فینگرفودها را در روغن نیمه داغ سرخ کنید. داخل یک بشقاب چند عدد دستمال کاغذی قرار دهید و بورک های سرخ شده را روی آن ها بگذارید تا روغن اضافیشان گرفته گردد.
بورک ها را در ظرفی مناسب سرو نموده ونوش جان کنید.
منبع: کتاب کاله