پلو اسفناج یک غذای سنتی و مقوی
به گزارش نقد و بررسی کالاهای دیجیتال، پلو اسفناج یا اسفناج پلو یکی از غذا های خوشمزه و سنتی ایران است که به فراموشی سپرده شده است. اسفناج دارای بوی خاصی است و بسیاری از افرادی که قادر به تحمل طعم و بوی خاص این سبزی پر فایده نیستند می توانند با این دستور پخت در یک پلو خوشمزه و پر خاصیت استفاده نمایند.
مواد لازم
اسفناج: 500 گرم
برنج: 3 پیمانه
گوشت چرخ نموده: 400 گرم
پیاز (رنده شده): 1 عدد
روغن مایع: به مقدار لازم
پودر فلفل قرمز: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
زعفران: 2 قاشق سوپ خوری
کره (ذوب شده): 100 گرم
بیشتر بخوانید:
املت کنگر مقوی و خوشمزه + طرز تهیه
مراحل پخت
300 گرم از اسفناج را کمی خرد نموده و در تابه ای حاوی کمی روغن داغ، تفت دهید تا آبِ آن کاملاً کشیده شده و سرخ گردد. (اگر نخواستید سرخ کنید می توانید آن را تنها تفت دهید تا کاملا آبش کشیده گردد.)
برنجی را که از قبل خیس نموده اید، آب آن را خالی کنید و آن را به مدت 10 تا 12 دقیقه در قابلمه ای حاوی آب جوش بریزید تا آماده گردد، سپس آبکش کنید.
در ظرفی، گوشت چرخ نموده، پیاز، مابقی اسفناج خام خورد شده، فلفل و نمک را با هم مخلوط نموده و با دست خوب ورز دهید تا کاملاً مواد با هم مخلوط شوند و مواد حالت چسبندگی پیدا کند.
از مایه به اندازه های کوچک بردارید و به شکل کوفته ریزه (قلقلی) درآورید.
در تابه ای حاوی روغن داغ، کوفته ریزه ها را سرخ کنید.
سپس روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته گردد.
در قابلمه ای که ته آن را به ته دیگ مورد نظر پوشانده اید مثل (سیب زمینی، نان لواش، کاهو و ..)، مقداری از برنج را بریزید، سپس روی آن اسفناج تفت داده شده و کوفته ریزه سرخ شده را ریخته و مجدداً مقداری برنج بریزید.
به همین ترتیب، لایه ها را تکرار کنید تا کل مواد تمام گردد.
زعفران را همراه با کره به گوشه ای از برنج اضافه کنید، سپس درِ قابلمه را بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا بخار آن بلند گردد.
زمانی که بخار برنج بلند شد، حرارت را ملایم کنید تا پلو به مدت 30 دقیقه دم بکشد.
پس از پخت، اسفناج پلو را در ظرف موردنظر کشیده و سرو کنید.
منبع: گردشبان