طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی؛ خوشمزه و پرطرفدار
به گزارش نقد و بررسی کالاهای دیجیتال، کوفته سبزی، یکی از انواع کوفته های معروف و خوشمزه شیرازی است. این کوفته پرطرفدار از نوع غذا های قدیمی ایرانی بوده که بسیار مقوی و پرکالری نیز است. وجود مواد اولیه مغذی و سالم، چون گوشت، برنج، گردو، کشمش و… که در تهیه این خوراک به کار می رود، ارزش غذایی آن را دو چندان می کند.
برای تهیه و طبخ کوفته سبزی شیرازی به میزان مواد و نحوه درست کردن آن دقت لازمه را داشته باشید. چرا که کم بودن یک مورد و توجه نکردن به روش طبخ، باعث تغییر مزه واقعی و شکل کوفته ها خواهد شد. در این رسپی غذالند، طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی را مرحله به مرحله آموزش داده ایم و می توانید به راحتی و در زمان کم این کوفته خوشمزه و لذیذ را در منزل تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم
برنج: 2 پیمانه
گوشت چرخ کرده: 150 گرم
لپه: 1 فنجان
پیازداغ: 4 قاشق غذاخوری
گردو خرد شده: 4 قاشق غذاخوری
کشمش سرخ شده: 4 قاشق غذاخوری
سبزی (جعفری، گشنیز، شوید، مرزه و ترخون): به مقدار لازم
آب: 3 لیوان
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم
مراحل
برنج و لپه را جداگانه شسته و در آب به مدت 4 ساعت خیس کنید.
سپس برنج، لپه، گوشت و سبزی خرد شده را در مخلوط کن بریزید تا کاملا یکدست شود.
حالا مواد را در یک ظرف بریزید و ادویه ها را اضافه کنید.
مخلوط را با دست به خوبی ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.
حالا به اندازه یک پرتقال از مواد را بردارید و داخل آن را گود و کمی گردو، کشمش و پیازداغ ریخته و کوفته را به صورت گلوله جمع کنید.
بعد از اینکه درست کردن کوفته ها تمام شد، یک قابلمه را آب پر کرده و بر روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش آید.
سپس کمی پیازداغ، سبزی خرد شده، نمک و فلفل در آب جوش بریزید.
حالا تمام کوفته ها را در قابلمه ریخته و درب آن را نگذارید تا کوفته ها باز نشود.
بعد از گذشت 15 دقیقه حرارت را خاموش و کوفته ها را در ظرف مورد نظر سرو کنید.
منبع: گردشبان