پیتزا قارچ و گوشت را بدون فر بپزید

به گزارش نقد و بررسی کالاهای دیجیتال، به دلخواه به مواد سوسیس، فلفل دلمه بزنید و انواع پنیرها را کم و زیاد کنید تا یک پیتزا درجه یک خانگی داشته باشید.

پیتزا قارچ و گوشت را بدون فر بپزید

پیتزا گوشت و قارچ بدون فر یکی از پیتزاهای بسیار خوشمزه و ساده و سریع است که بدون احتیاج به فر و خمیرمایه تهیه می گردد. این پیتزا را می توانید با یک خمیر فوق العاده نرم و بدون احتیاج به زمان استراحت تهیه کنید و یک پیتزا خانگی داخل تابه تهیه کنید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا

  • آرد سفید 2 پیمانه
  • بیکینگ پودر 3 قاشق چای خوری
  • ماست 1 پیمانه
  • روغن 2 قاشق غذاخوری
  • نمک 1/2 قاشق چای خوری

مواد لازم برای تهیه مواد میانی پیتزا گوشت و قارچ بدون فر

  • پیاز 1 عدد
  • گوشت چرخ نموده 150 گرم
  • فلفل دلمه 1 عدد
  • قارچ 10 عدد
  • سس کچاپ به اندازه لازم
  • رب 1 قاشق غذاخوری
  • پینز پیتزا به اندازه لازم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر به اندازه لازم

طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ بدون فر

پیتزاها در انواع و اقسام مختلفی در جهان وجود دارد که شما می توانید با مواد میانی مختلف آن ها را تهیه کنید.

مرحله اول

برای تهیه خمیر باید باید ماست و بیکینگ پودر را مخلوط و 5 دقیقه صبر کنید تا ماست پفکی گردد. سپس آرد و روغن مایع و نمک را باهم مخلوط و به مایع ماست اضافه کنید. سپس خمیر را خوب ورز دهید تا نرم و لطیف گردد و اگر احتیاج بود آرد بریزید تا خمیر جمع گردد. بعد روی خمیر را بپوشانید تا خشک نگردد و مایه میانی پیتزا را تهیه کنید.

مرحله دوم

در ادامه باید پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و به همراه کمی زردچوبه تفت دهید تا سبک و طلایی گردد. سپس گوشت را تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. فلفل دلمه را بشویید و ریز خرد کنید و ادویه ها را اضافه کنید تا کمی فلفل ها نرم گردد. قارچ را بشویید و خرد کنید و به مواد بیفزایید تا آب اضافه قارچ کشیده گردد. در خاتمه باید رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود.

مرحله سوم

در ادامه باید داخل تابه مورد نظر را کمی چرب کنید تا خمیر را بتوانید بعد از پخت به راحتی جدا کنید. می توانید از تابه دو طرفه یا تابه گرد معمولی بهره ببرید. نیمی از خمیر را داخل تابه قرار دهید و آن را با دست داخل تابه خوب باز کنید و روی آن سس کچاپ بزنید.

مرحله چهارم

حالا کمی پنیر پیتزا بریزید و بعد مواد گوشتی را اضافه کنید و روی پیتزا را با پنیر رنده شده بپوشانید. روی در تابه دم کنی بگذارید و تابه را روی شعله پخش کن قرار دهید و 35 دقیقه زمان دهید تا پیتزا بپزد. اگر به دستور پخت های بدون فر علاقه دارید کلوچه پنیری را بدون فر و در خانه بپزید.

فوت وفن های دستور پخت پیتزا گوشت و قارچ بدون فر

  • می توانید روی مواد به دلخواه گوجه خردشده یا زیتون نیز قرار دهید.
  • این اندازه خمیر به شما دو عدد پیتزا می دهد.
  • سوسیس یا ژامبون هم می توانید بریزید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی ساده ترین روش تهیه ترشی لبو + ویدیو را بخوانید.منبع: پیام دلتا

به "پیتزا قارچ و گوشت را بدون فر بپزید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پیتزا قارچ و گوشت را بدون فر بپزید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید