راز تهیه یک قرمه سبزی خوشمزه همراه با ادویه مخصوص

به گزارش نقد و بررسی کالاهای دیجیتال، خبرنگارانـ قرمه سبزی یکی از اصیل ترین و محبوب ترین خورشت های ایرانی است که معروفیت جهانی دارد و تقریبا در همه منو های سنتی و بین المللی رستوران های داخلی و خارجی صندلی ویژه ای دارد. قرمه سبزی مواد مشخصی دارد که با روش های مختلف در نقاط گوناگون کشور تهیه می گردد.

راز تهیه یک قرمه سبزی خوشمزه همراه با ادویه مخصوص

به گزارش نقد و بررسی کالاهای دیجیتال؛ همیشه برای عده ای سوال بوده است که چطور می توانند یک قرمه سبزی خوشمزه و مجلسی تهیه نمایند؟ تهیه یک قرمه سبزی جا افتاده و خوشمزه به رعایت چند نکته مهم بستگی دارد که در ادامه این مطلب به توضیح آن می پردازیم.

راز های طلایی برای تهیه یک خورشت قرمه سبزی خوشمزه

1 ـ سعی کنید حتما از سبزی تازه برای تهیه قرمه سبزی بهره ببرید. سبزی خشکی که بیش از حد مانده و کهنه باشد یا سبزی های یخ بسته و فریزی نمی توانند طعم اصیل قرمه سبزی را حفظ نمایند.

2 ـ برای تهیه قرمه سبزی بهتر است حتما از روغن جامد و نباتی بهره ببرید. روغن مایع باعث می گردد قرمه سبزی شما به میزان کافی روغن نیاندازد.

3 ـ استفاده از گوشت بره به جای گوشت گوساله یکی دیگر از نکات مهم در پخت یک قرمه سبزی خوشمزه است. گوشت بره به صورت طبیعی نرم تر از گوشت گوساله است؛ بعلاوه چربی بیشتری دارد که برای تهیه یک قرمه سبزی اصیل و جا افتاده لازم است.

4 ـ اسفناج یا آب اسفناج پخته در قوام قرمه سبزی نقش مهمی دارد؛ بنابراین سعی کنید همیشه در تهیه قرمه سبزی از اسفناج یا آب آن بهره ببرید.

5 ـ سرخ کردن سبزی یکی دیگر از نکات مهم برای تهیه قرمه سبزی است. سبزی را باید به میزان ای سرخ کنید که رنگش تیره گردد و روغن بیاندازد.

6 ـ سعی کنید قرمه سبزی را خیلی زود بار بگذارید. مثلا اگر برای ناهار قصد تهیه قرمه سبزی دارید، بهتر است از صبح زود آن را آماده کنید. هرقدر زمان پختن قرمه سبزی بیشتر باشد، جا افتاده تر و لعاب دارتر خواهد شد.

طرز تهیه ادویه مخصوص قرمه سبزی

تره خشک: 100 گرم

ترخون خشک: 100 گرم

مرزه خشک: 100 گرم

جعفری خشک: 100 گرم

ریحان خشک: 100 گرم

شنبلیله خشک: 100 گرم

پیازچه: 100 گرم

فلفل سیاه: 200 گرم

پودر دارچین: 200 گرم

پودر زیره سبز: 200 گرم

زردچوبه: 200 گرم

همه این مواد را توی یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. پس از اینکه قرمه سبزی شما پخت و جا افتاد، قبل از اینکه اجاق را خاموش کنید، یک قاشق غذاخوری از این ترکیب را به خورشت اضافه کنید و هم بزنید و بعد از پنج دقیقه خورشت را خاموش کنید. این ادویه را توی یک شیشه تمیز یا ظرف در دار بریزید و در جای خشک نگهداری کنید و هر بار که قرمه سبزی درست می کنید، از آن بهره ببرید. اگر سبزی ها را به صورت تازه در منزل خشک کنید، ادویه شما عطر و بوی بهتری خواهد داشت.

منبع: فرارو

به "راز تهیه یک قرمه سبزی خوشمزه همراه با ادویه مخصوص" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راز تهیه یک قرمه سبزی خوشمزه همراه با ادویه مخصوص"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید