تخصیص اعتبار برای جبران خسارات سیل سال جاری

به گزارش نقد و بررسی کالاهای دیجیتال، رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از تخصیص اعتبار برای جبران خسارات سیل سال جاری اطلاع داد و گفت: 32 میلیارد تومان تسهیلات چهار درصد و 30 میلیارد تومان یاری بلاعوض دولتی برای خسارت دیده های استان اختصاص یافته است.

تخصیص اعتبار برای جبران خسارات سیل سال جاری

به گزارش نقد و بررسی کالاهای دیجیتال، اکبر فتحی در نشست خبری با اشاره به خسارات سرمازدگی به محصولات کشاورزی، مطرح نمود: دمای هوا در اردیبهشت ماه سال جاری در بعضی مناطق تا زیر پنج درجه کاهش یافت و شاهد بارش برف تا 70 سانتی متر در بعضی از شهرستان ها بودیم که در مجموع 1220 میلیارد تومان به کشاورزی استان خسارت وارد شد.

وی ادامه داد: به دنبال تخصیص منابع اقتصادی برای جبران خسارات سرمازدگی در استان هستیم و نامه نگاری های مورد احتیاج مابین وزارت کشاورزی و وزارت کشور صورت گرفته است.

فتحی از افزایش پنج درصدی فراوری محصولات کشاورزی در سال 97 نسبت به سال 96 اطلاع داد و اضافه کرد: مجموع فراوری گندم در سال 96 حدود 300 هزار تن بود که این آمار در سال 97 به 800 هزار تن رسیده و 630 هزار تن از آن به صورت تضمینی خریداری شده است.

وی با اشاره به هفته گرامیداشت جهلمین سالگرد تاسیس جهاد سازندگی، اظهار کرد: به همین مناسبت، 98 پروژه با اعتبار 1250 میلیارد تومان به بهره برداری می رسد.

فتحی با بیان اینکه محرومیت زدایی و پشتیبانی از جنگ از جمله وظایف جهاد سازندگی بود، گفت: هم اکنون جهاد کشاورزی در راستای ارتقای امنیت غذایی جامعه کوشش می نماید.

وی با بیان اینکه امنیت غذایی جامعه با افزایش سطح زیر کشت حاصل نمی گردد، اظهار کرد: افزایش راندمان که احتیاجمند دانش نوین بوده، باعث ایجاد امنیت غذایی می گردد و وزارت کشاورزی دو سیاست حمایتی و هدایتی را در این راستا در پیش گرفته است.

فتحی با بیان اینکه آذربایجان شرقی در مورد توسعه کشت گلخانه ای رتبه دوم کشوری را در سال 97 کسب نموده است، گفت: سطح زیر کشت گلخانه های استان در سال 96، 56 هکتار بود که این آمار در سال 97 به 165 هکتار رسیده است.

وی در مورد ویلاسازی مناطق هروی، امند، صوفیان، باسمنج و ارسباران گفت: تعدادی از ویلاها با مجوز ساخته شده و تعدادی دیگر بدون مجوز احداث شده اند که 1043 مورد طرح دعوی برای این ویلاهای غیرمجاز صورت گرفته است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی در مورد درخواست محیط زیست برای جلوگیری از حمل درختان در پنج شهرستان، گفت: هرگونه قطع درخت در جنگل های ارسباران ممنوع بوده و اکنون باتوجه به اینکه فصل اصلاح باغات گذشته است، دیگر مجوز قطع درختان باغی صادر نمی گردد و چوب های حمل شده در جاده ها، صرفا تنه درختان باغی بوده که در گذشته قطع و دپو شده اند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "تخصیص اعتبار برای جبران خسارات سیل سال جاری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تخصیص اعتبار برای جبران خسارات سیل سال جاری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید