با این میوه ها از گرمازدگی در امان بمانید
به گزارش نقد و بررسی کالاهای دیجیتال، گرما در فصول گرم اغلب منجر به کم آبی بدن و سایر مسائل سلامتی می گردد که ممکن است خطرناک باشند.
به همین علت توصیه می گردد بدنتان را هیدراته یا پر آب نگهدارید و غذا هایی مصرف کنید که هضم آسانی دارند و مواد مغذی کافی برای تناسب اندام در ماه های گرم را فراهم می نمایند.
به گفته متخصصان غذا های فصلی مملو از آب وجود دارند که نه تنها بدن را هیدراته نگه می دارند، بلکه باعث تقویت سیستم گوارشی و بهبود متابولیسم می شوند.
در این مقاله لیستی از مواد غذایی تابستانی وجود دارد که می توانید به صورت خام در این فصل از خوردنشان بهره مند شوید.
خیار 95 درصد آب دارد و یک فنجان خیار فقط 16 کالری دارد. بدن را هیدراته نگه می دارد و توصیه می گردد هنگام خیار خوردن پوستش را جدا نکنید، زیرا حاوی ویتامین C است.
خیار حاوی آنتی اکسیدانی است که مانع از سرطان پوست ناشی از اشعه های تاول زای UVA/UVB می گردد.
هندوانه شامل 92 درصد آب است و بعلاوه ترشح عرق اضافی را تحریک می نماید تا شما را از گرمازدگی در امان نگه دارد.
انار میوه ای سرشار از آب و آنتی اکسیدان خاصی به نام پونیکالاگین است که به دفع سموم از بدن یاری می نماید ، متابولیسم را اصلاح می نماید و از شما در برابر گرمازدگی محافظت می نماید. می توانید در فصل تابستان از نوشیدن آب انار بهره مند شوید.
برگ های تازه نعناع در تابستان مفید هستند، زیرا حاوی منتول هستند که پایانه های عصبی تخصصی را تحریک می نماید و به شما اجازه می دهد احساس سرما کنید و یک تکانه الکتریکی به مغز می رسد و باعث می گردد که فکر کنید بیرون سردتر است. بنابراین به طور اتوماتیک مکانیسم بدن را خنک می نماید.
طبق اعلام مؤسسه پزشکی، مصرف منظم کیوی به افزایش سطح هیدراتاسیون و وجود پتاسیم یاری می نماید تا سطح الکترولیت ها را بهبود بخشد و در نتیجه از گرمازدگی جلوگیری کند.
کرفس از 96 درصد آب تشکیل شده است و منبعی غنی از منیزیم، کلسیم، آهن و روی است که الکترولیت ها و رفلاکس اسید را از بین می برد و از شما در برابر گرمازدگی محافظت می نماید.
نخود سبز علاوه بر اثرات آبرسانی، سرشار از ویتامین C است که از پوست در برابر آفتاب سوختگی محافظت می نماید و بعلاوه به فراوری کلاژن یاری می نماید.
گلابی این میوه آبرسان سرشار از فیبر محلول است که سیستم گوارش را سالم نگه می دارد و شما را در برابر گرمازدگی محافظت می نماید.
انبه سرشار از مواد مغذی غنی نماینده برای سلامتی مانند پروتئین ها، ویتامین های A، B6، C، آهن، فولات، منیزیم، ریبوفلاوین و فیبر های غذایی است که حاوی بیش از 20 ویتامین و مواد معدنی مختلف است که انبه را به یک میوه فوق العاده تبدیل می نماید.
به گفته کارشناسان تغذیه 3/4 فنجان انبه در طول روز 50 درصد از ویتامین سی ، 8 درصد از ویتامین A و 8 درصد از ویتامین B6 مورد احتیاج شما را تأمین می نماید.
سیب یک درمان عالی برای اسهال خونی و سایر مسائل مربوط به هضم غذا است که به علت هوای گرم رخ می دهند. به علاوه منبع بسیار خوبی از فیبر های غذایی است که به عنوان یک ملین طبیعی عمل و به بهبود هضم و برطرف یبوست یاری می نمایند.
با وجود آنتی اکسیدان ها و ویتامین C به تقویت سیستم ایمنی بدن نیز یاری می نماید.
منبع: فرارو