نقش محوری استارتاپ ها در نوآوری

به گزارش نقد و بررسی کالاهای دیجیتال، مدیر امور پژوهشی و فناوری دانشگاه علمی کاربردی گفت: دانشگاه علمی کاربردی با ایجاد استارتاپ به محیط های کسب و کار دست می یابد و مراحل تجاری سازی اشتغال را فراهم می نماید.

نقش محوری استارتاپ ها در نوآوری

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی نقد و بررسی کالاهای دیجیتال، محمدحسین موسی زاده مدیر امور پژوهشی و فناوری دانشگاه علمی کاربردی در مراسم رونمایی از استارتاپ عکستیک، گفت: استارتاپ ها در جوامع امروزی نقش محوری را در نوآوری دارند به طوری که امروزه در تمامی نمایشگاه های بین المللی و تخصصی بخش مهمی از فعالیت ها مربوط به حوزه استارتاپ است.

وی اضافه نمود: کسانی که شبانه روزی به مقوله استارتاپ می پردازند، می توانند رویدادهای مهم علمی و کاربردی را برای جامعه مهیا نمایند. این در حالی است که سال جاری ما حدود 7 هزار استارتاپ خواهیم داشت. که از این تعداد 40 استارتاپ فعال شده و 30 استارتاپ دیگر تا خاتمه سال راه اندازی خواهد شد.

مدیر امور پژوهشی و فناوری دانشگاه علمی کاربردی اضافه نمود: امروزه برای خلق شغل باید یک و نیم میلیارد تومان هزینه کرد اما با استفاده از استارتاپ می توانیم این مبلغ را به 20 میلیون تومان کاهش داد. در واقع استارتاپ توانایی ایجاد شغل را برای دانش آموختگان و دانشجویان مهیا می نماید.

موسی زاده توضیح داد: امروزه در تمامی سایت های مهاجرت جهان نیز یک استارتاپ طراحی شده و دارای ویزا می باشد ما نیز در کشور با ایجاد استارتاپ می توانیم فکرها را جمع آوری نموده و به سمت جهانی شدن حرکت کنیم.

وی اضافه نمود: هدف ما از ایجاد استارتاپ این است که دیگر دانشجوی علمی کاربردی بیکار با نگاه اینکه شغل ندارد وجود نداشته باشد که در این رابطه ما شعار مهارت شما آینده شما است را انتخاب نموده ایم. در واقع استارتاپ می تواند برای دانشجویان و قشر دانشگاهی خلق ثروت ایجاد کند و در نهایت برای خلق ثروت و ایجاد اشتغال مؤثر باشد.

انتهای پیغام/

منبع: خبرگزاری فارس

به "نقش محوری استارتاپ ها در نوآوری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نقش محوری استارتاپ ها در نوآوری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید