محدودیت امکانات عامل گسترش نیافتن رشته های فنی وحرفه ای

به گزارش نقد و بررسی کالاهای دیجیتال، مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت:محدودیت امکانات و تجهیزات در بعضی از رشته های فنی و حرفه ای و هنرستان ها باعث شده نتوانیم بعضی از رشته ها را ایجاد کنیم.

محدودیت امکانات عامل گسترش نیافتن رشته های فنی وحرفه ای

به گزارش از ، ناصر کرمی اضافه نمود: 43 درصد دانش آموزان استان در رشته های فنی و حرفه ای و کاردانش مشغول به تحصیل هستند.

وی یکی از راه های جذب هرچه بیشتر دانش آموزان به رشته های فنی و حرفه ای را به روز بودن امکانات کارگاه ها و هنرستان ها عنوان نمود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: دانش آموزان باید براساس استعداد ها و توانایی های خود و متناسب با احتیاج جامعه اقدام به انتخاب رشته نمایند.

کرمی با اشاره به برگزاری نمایشگاه به مناسبت هفته معرفی مشاغل در استان بوشهر ادامه داد: سال جاری نمایشگاه های معرفی مشاغل درهمه مدرسه های ابتدایی، متوسطه اول و دوم برپا شد و 157 مشاور دراین استان با ارائه خدمات هدایت و مشاوره به صورت فردی و گروهی آگاهی و دانش لازم درزمینه رشته ها و مشاغل مختلف را به دانش آموزان انتقال می دهند.

وی اعلام کرد: معرفی رشته های دانشگاهی و حرفه های هنرستان ها، آشنایی دانش آموزان با مشاغل مختلف، ارائه خدمات هدایت و مشاوره تحصیلی و شغلی به دانش آموزان از جمله هدف های این نمایشگاه هاست.

مدیرکل آموزش و پروش استان بوشهر گفت: همچنین برای آشنایی دانش آموزان با مشاغل مختلف بویژه دانش آموزان پایه نهم که وارد متوسطه دوم می شوند و باید انتخاب رشته نمایند از شرکت ها، کارخانه ها، مناطق ویژه مالی، نیروگاه اتمی، پتروشیمی و سایر شرکت های دیگر برنامه بازدید تدارک شده است.

ک

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "محدودیت امکانات عامل گسترش نیافتن رشته های فنی وحرفه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "محدودیت امکانات عامل گسترش نیافتن رشته های فنی وحرفه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید