ردپای منحنی دوم در عرصه های گوناگون

به گزارش نقد و بررسی کالاهای دیجیتال، پروفسور چارلز هندی در کتاب منحنی دوم به کارکرد زندگی می پردازد تا بر آینده نگاهی بیفکند و ببیند چه چالش ها و فرصت هایی فراراه ما وجود دارد. خواندن این کتاب تجربه ای است که به هر فردی که می خواهد از قطار تغییرات آینده جا نماند، توصیه می گردد.

ردپای منحنی دوم در عرصه های گوناگون

منحنی دوم، اندیشه ای است که پروفسور چارلز هندی در برخورد با آینده و لزوم همراه شدن با اقتضائات آن معرفی نموده است و در کتابی با همین نام که به وسیله نشر کتاب معنا ترجمه و منتشر شده است، به تشریح و تبیین آن در عرصه های مختلف می پردازد.

این کتاب که در کمتر از سه ماه به چاپ چهارم خود رسیده است، مخاطبانی از عرصه هایی متنوع را با خود همراه نموده است. منحنی دوم بعلاوه عنوان اولین رویداد از مجموعه رویدادهایی با نام ردپاست که روز گذشته به همت شرکت روما در سینما آستارای تهران برگزار گردید. این رویداد با دعوت از گروهی از اساتید و مدیران فعال در حوزه سلامت و با تمرکز بر صنعت داروسازی، بازتابی از اندیشه منحنی دوم را در این عرصه به نمایش گذاشت.

در مصاحبه با دکتر شاهین جعفری، بنیان گذار و رئیس کمیته اجرایی رویداد ردپا هدف از برگزاری این رویداد، ایجاد سوال برای مخاطبان آن و اثرگذاری در باورهای جامعه معرفی گردید. چراکه لازمه تداوم در تغییر رفتار، باور به چرایی و اهمیت ایجاد تغییر است. کاری که به گفته او کتاب منحنی دوم با او و با سخنرانانی که در این رویداد به تبیین تعبیر خود از مفهوم منحنی دوم پرداخته بودندنموده است.

امیرشاهرخی، مدیر مسئول نشر کتاب معنا و میزبان چارلز هندی در تجربه اولین سفرش به ایران، در این رویداد، به مقدمه ای از مفهوم منحنی دوم و بیان تجربه ای که به دعوت و حضور پروفسور هندی و نهایتا ترجمه کتاب او در ایران منجر شد پرداخت.

دکتر فرزین فردیس مدرس دانشگاه و عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی تهران، مصداق هایی از توفیق های حاصل اجرای منحنی دوم و بعلاوه تهدیدهایی ناشی از غفلت در ایجاد تغییر و عدم حرکت به موقع به سوی آن در جهت حرفه ای خود یاد کرد.

یاسمن ستاکی فعال اجتماعی در حوزه مسائل بیماران تالاسمی و نماینده این گروه، یکی دیگر از سخنران رویداد ردپا، جامعه بهداشت و سلامت ایران را به حرکت به سمت منحنی دومی در ارتباط با این گروه از مخاطبان جامعه پزشکی ایران دعوت کرد که به زعم او هم اکنون متحمل عوارضی ناشی از عدم توجه به روینمودهای نو در روندهای درمان و امور رفاهی هستند.

دکتر بیژن عبد الکریمی، فیلسوف منتقد، با نگاهی انتقادی، نگاه خوش بینانه ای را در رویکرد چارلز هندی مورد توجه قرار داد. عبدالکریمی بشر را در آستانه تنهایی و انزوایی خواند که در پس هجمه تغییرات امروز، به زودی گریبانگیر او خواهد شد.

دکتر نریمان صدری، دکتر اکبر عبداللهی، دکتر اسکندری هر یک با نگاهی فیلسوفانه و نقل مثال هایی از تجربیات و تعبیری که از منحنی دوم در زندگی شخصی خود داشتند، سایر سخنرانان این رویداد بودند.

رویداد ردپا در ادامه جهتی که امروز شروع نموده است، کوشش دارد با همراه ساختن نخبگان جامعه، اندیشه های تاثیرگذار را در جامعه متخصص و پیرو آن به بدنه اجتماع، ترویج دهند.

منبع: کجارو

به "ردپای منحنی دوم در عرصه های گوناگون" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ردپای منحنی دوم در عرصه های گوناگون"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید