جهش فراوری با طرح های کارآفرینی برکت

به گزارش نقد و بررسی کالاهای دیجیتال، به گفته مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام، طرح های اشتغال زایی این بنیاد علاوه بر ایجاد فرصت های کسب و کار در مناطق محروم، رونق فراوری را نیز به دنبال داشته است.

جهش فراوری با طرح های کارآفرینی برکت

امیرحسین مدنی با اشاره به فعالیت های بنیاد برکت در زمینه ایجاد اشتغال به وسیله سرمایه گذاری، مشارکت و ارائه تسهیلات در حوزه های دام پروری، زنبورداری، پرورش جوجه یک روزه، فرش دست بافت و پوشاک اضافه نمود: طرح های اشتغال زایی بنیاد برکت در سال گذشته باعث ایجاد 16 هزار تن گوشت قرمز، 2500 تن گوشت سفید، یک هزار و 60 تن گوشت ماهی و میگو، 42 هزار تن شیر، 7 میلیون قطعه جوجه یک روزه، 804 تن عسل، 62 هزار مترمربع فرش دست بافت و یک میلیون و 410 هزار دست پوشاک شده است.

وی گفت: بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) تا سرانجام سال 98 اقدام به ایجاد 356 هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم به وسیله اجرای 40 هزار و 622 طرح توانمندسازی مالی با حجم کل سرمایه گذاری 95 هزار میلیارد ریالی نموده است.

مدیرعامل بنیاد برکت در تشریح این تعداد طرح اشتغال زایی گفت: 356 هزار فرصت شغلی ایجاد شده شامل 120 هزار شغل در بخش اجتماع محور، 230 هزار شغل در بخش بنگاه محور و 6 هزار شغل در بخش تسهیلات محور بوده است.

مدنی با تاکید بر فعالیت های گسترده بنیاد برکت برای اشتغال زایی در مناطق محروم توضیح داد: بنیاد برکت برای سال 99 ایجاد 189 هزار شغل جدید را در بخش های حمایت از طرح های خانگی، مالی کوچک و متوسط هدف گذاری نموده است.

وی ادامه داد: برای ایجاد 189 هزار شغل مذکور، 68 هزار میلیارد ریال اعتبار پیش بینی شده است.

مدیرعامل بنیاد برکت با اشاره به نام گذاری سال 99 به نام جهش فراوری از سوی رهبر معظم انقلاب اعلام نمود: راه اندازی طرح های اشتغال زایی بنیاد در سال 99 علاوه بر ایجاد فرصت های کسب و کار و توانمندسازی مالی و اجتماعی مناطق محروم، فراوری محصولات حاصل از این مشاغل را با یک جهش چشم گیر روبرو خواهد ساخت.

مدنی با اشاره به رشد 100 درصدی محصولات طرح های اشتغال زایی برکت در امسال شرح داد: بر این اساس، ظرفیت فراوری گوشت قرمز، گوشت سفید، شیر و عسل تا سرانجام امسال به ترتیب به 30 هزار، 15 هزار، 55 هزار و 2500 تن خواهد رسید. همچنین در این مدت، 95 هزار مترمربع فرش بافته و 2 میلیون و 500 هزار دست پوشاک دوخته خواهد شد.

وی با بیان این که 31 استان کشور تحت پوشش فعالیت های اشتغال زایی بنیاد برکت قرار دارند مطرح نمود: 415 مجری و تسهیل گر بنیاد در 191 شهرستان و 8 هزار روستا مشغول به شناسایی و خدمات دهی به متقاضیان اشتغال هستند.

مدیرعامل بنیاد برکت با تاکید بر تمرکز فعالیت های این بنیاد بر مبحث اشتغال زایی بیان نمود: با توجه به منویات رهبر معظم انقلاب و سیاست های ابلاغی از سوی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) مبنی بر محرومیت زدایی و توانمندسازی مناطق محروم به وسیله فراهم آوردن فرصت های کسب و کار، بنیاد عمده فعالیت ها و اقدامات خود را بر ایجاد اشتغال در مناطق روستایی و کمتر توسعه یافته متمرکز نموده است.

مدنی یادآور شد: اجرای طرح های اشتغال زایی بنیاد برکت و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق محروم و روستایی، علاوه بر توانمندسازی مالی و اجتماعی و ارتقای سطح زندگی و معیشت، مهاجرت معکوس و رونق فراوری را در این مناطق به دنبال داشته است.

وی در سرانجام اعلام نمود: بنیاد برکت همچنین با پیش بینی پشتیبان و بازار فروش برای محصولات فراوریی، یک زنجیره مالی را تشکیل می دهد که اشتغال پایدار را به دنبال دارد.

منبع: فرارو

به "جهش فراوری با طرح های کارآفرینی برکت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "جهش فراوری با طرح های کارآفرینی برکت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید