حفاظ ساختمانی و انواع مختلف آن

به گزارش نقد و بررسی کالاهای دیجیتال، نصب دزدگیر و حفاظ ساختمانی از جمله راهکارهایی هستند که می توان در جهت حفظ ایمنی ساختمان مورد استفاده قرار داد. استفاده از حفاظ برای قسمت هایی از جمله روی دیوار، پنجره، بالکن و کلیه قسمت هایی که امکان دسترسی افراد را فراهم می سازد، صورت می گیرد.

حفاظ ساختمانی و انواع مختلف آن

آن چه که در این مطلب از ما به بیان آن می پردازیم، معرفی انواع حفاظ ساختمانی می باشد. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

انواع حفاظ

حفاظ ها انواع مختلفی دارند که از جمله می توان به حفاظ استیل، حفاظ چوبی، حفاظ فرفورژه، حفاظ بانکی، حفاظ شاخ گوزنی، حفاظ لیلیوم، حفاظ همار، حفاظ بوته ای و غیره اشاره نمود. در ادامه به بیان شرح بیش تر در مورد هر یک از این حفاظ ها می پردازیم.

  • حفاظ شاخ گوزنی

یکی از پر کاربردترین انواع حفاظ ها، حفاظ های شاخ گوزنی می باشد. اگر در انتخاب حفاظ زیبایی برای شما اهمیت دارد، پیشنهاد ما استفاده از این مدل می باشد. علاوه بر زیبایی، این گونه حفاظ ها از ضریب امنیتی بالایی هم برخوردار هستند.

علت این نام گذاری، شباهت آن با شاخ گوزن می باشد. استفاده از این مدل حفاظ در مکان هایی هم چون بالکن، دیوار و برای کلیه ساختمان ها امکان پذیر است. استفاده از این حفاظ ها مزایایی به همراه دارد که در ادامه به بیان بعضی از آن ها می پردازیم.

امنیت این گونه حفاظ ها بسیار بالا بوده و امکان عبور از روی آن ها وجود ندارد. تراکم میله های به کار رفته در این گونه حفاظ ها بالا بوده که این امر نه تنها بر استحکام آن ها تاثیر گذار می باشد، بلکه امنیت بالای آن ها را هم ممکن می سازد.

میله های به کار رفته در ساخت این گونه حفاظ ها به سمت بیرون خم شده و همین ویژگی باعث می گردد ایستادن در کنار آن غیر ممکن گردد. طول، عرض و تراکم میله ها هم می تواند بر اساس درخواست مشتری متغیر باشد.

  • حفاظ استیل

حفاظ های استیل یکی از متداول ترین انواع حفاظ های ساختمانی می باشند. از ویژگی های این گونه حفاظ ها می توان به استحکام بالای آن ها اشاره نمود.

  • حفاظ فرفورژه

یکی از پر هوادارترین انواع حفاظ ها، مدل فرفورژه می باشد. آن چه که آن ها را به نمونه ای پر هوادار تبدیل نموده است، شکل ظاهری آن ها می باشد.

  • حفاظ بوته ای

حفاظ بوته ای نمونه ای از حفاظ هایی است که از استحکام بالایی برخوردار می باشد. از این مدل حفاظ در پایگاه های نظامی، منازل شخصی و غیره استفاده می گردد.

  • حفاظ چوبی

این گونه حفاظ ها از شکل ظاهری خوبی برخوردار هستند اما در مقابل سایر حفاظ ها هم چون نمونه استیل از مقاومت بالایی برخوردار نمی باشند.

  • حفاظ همار

حفاظ همار نمونه ای دیگر از انواع حفاظ هایی است که می توان در حفظ امنیت ساختمان به کار برد. از آن جایی که در این مدل حفاظ نقاط جوشکاری کمتر استفاده می گردد، باعث استحکام بخشی به این گونه حفاظ ها می گردد.

  • حفاظ بانکی

جنس حفاظ های بانکی استیل می باشد و از آن جایی که اولین با برای حفاظت بانک ها مورد استفاده نهاده شد، این نام بر روی آن گذاشه شد. این گونه حفاظ ها از امنیت بالایی برخوردار می باشند.

  • حفاظ لیلیوم

از دیگر حفاظ هایی که می توان در جهت حفظ امنیتی ساختمان مورد استفاده قرار داد، حفاظ لیلیوم می باشد. امنیت این گونه حفاظ ها نسبت به حفاظ های شاخ گوزنی بسیار بالاتر بوده و از زیبایی بالاتری هم برخوردار می باشد. امکان ساخت این گونه حفاظ ها در ارتفاع و عرض دلخواه فراهم می باشد.

این حفاظ ها در انواع کم تراکم، تراکم میانه و پر تراکم موجود می باشد. از آن جایی که در ساخت میله های آن از فلز استفاده می گردد، از طول عمر بالایی برخوردار می باشند. این نمونه برای استفاده بر روی دیوار بسیار مناسب می باشد.

حفاظ روی دیوار

با توجه به شرحاتی که در بالا به آن ها اشاره شد، حفاظ های شاخ گوزنی، حفاظ بوته ای، حفاظ همار و حفاظ لیلیوم از جمله حفاظ هایی هستند که می توان از آن ها بر روی دیوار استفاده کرد.

انواع حفاظ پنجره

در قسمت بالا در مورد حفاظ هایی که می توان از آن ها بر روی دیوار استفاده کرد، به مصاحبه پرداختیم. در این قسمت به معرفی انواع حفاظ پنجره، حفاظ پنجره دو جداره و حفاظ پنجره متحرک می پردازیم.

  • حفاظ مشبک

استفاده از حفاظ مشبک بر روی پنجره دسترسی به قسمت بیرونی پنجره را غیر ممکن می سازد. این مدل حفاظ از زیبایی خاصd برخوردار نبوده و بهتر است برای منازل مسکونی از آن ها استفاده نگردد. هرچه فاصله میله های این گونه حفاظ ها کم تر باشد، ایمنی آن هم بالاتر می رود.

  • حفاظ میله ای

یکی از رایج ترین انواع حفاظ هایی که برای حفظ ایمنی پنجره ها مورد استفاده قرار می گیرد، حفاظ میله ای می باشد. این مدل حفاظ در قسمت بیرونی و داخلی پنجره نصب می گردد. این امکان وجود دارد که در صورت نصب آن ها در قسمت داخلی نسبت به باز و بسته کردن آن ها اقدام نمایید.

  • حفاظ پنجره دو جداره

حفاظ هایی که بر روی پنجره دوجداره مورد استفاده قرار می گیرند، در جنس و مدل های مختلفی وجود دارند. نمونه ای از حفاظ هایی که می توان به این منظور مورد استفاده قرار داد، حفاظ آهنی، حفاظ شبه چوب و وینیل و حفاظ استیل می باشد.

قیمت انواع حفاظ ساختمانی

در صورتی که در پی خرید انواع حفاظ ساختمانی و شرکت های فراوری کننده حفاظ شاخ گوزنی به اسم پر هوادارترین انواع حفاظ هستید، می توانید برای اطلاع از قیمت ها به قسمت قیمت حفاظ مراجعه نمایید.

1

قیمت حفاظ اکارئونی طرح دار[اسبقی]

150,000 تومان

2

قیمت ساخت و نصب حفاظ دیواری[دولتخواه]

2,000,000 تومان

3

قیمت حفاظ بالکن [جی سان]

5,990,000 تومان

4

قیمت حفاظ شاخ گوزنی[آهن سازه]

1,800,000 تومان

5

قیمت حفاظ پشت پنجره استیل 304[آبگیناب]

1,300,000 تومان

قیمت حفاظ

کلام پایانی

آن چه در این نوشته از ما مورد آنالیز نهاده شد، معرفی انواع مختلف حفاظ های مورد استفاده در ساختمان ها می باشد. امیدواریم موارد ذکر شده در این نوشته اطلاعات ارزشمندی را در اختیار شما کاربران گرامی قرار داده باشد.

شما از چه نوع حفاظی برای ساختمان خانه یا محل کار خود استفاده نموده اید؟ در صورت تمایل می توانید نظرات و تجربیات خود در مورد استفاده از این حفاظ ها را برای ما ارسال نمایید.

منبع: ساختمانچی

به "حفاظ ساختمانی و انواع مختلف آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "حفاظ ساختمانی و انواع مختلف آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید