آمریکا رکورددار تست کرونا در جهان ، روزی 146 هزار مورد

به گزارش نقد و بررسی کالاهای دیجیتال، آمریکا روزی 146 هزار تست کرونا از شهروندانش می گیرد و برای تسریع در کار روشی را ابداع کرده که طیک 7 دقیقه نتیجه تست مشخص می شود.

آمریکا رکورددار تست کرونا در جهان ، روزی 146 هزار مورد

به گزارش نقد و بررسی کالاهای دیجیتال، محققان دانشگاه میشیگان پیروز به توسعه یک تست سواب برای تشخیص کروناویروس شدند که نتیجه ابتلای افراد به این ویروس را در عرض چند دقیقه معین می کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل، در آمریکا، روزانه حدودا از 146 هزار نفر آزمایش کرونا ویروس گرفته می شود. ولی محققان دانشگاه میشیگان با توسعه آزمایشی جدید، قصد تسریع فرایند انجام این آزمایش ها را دارند.

یک تیم تحقیقاتی از دانشگاه ایالتی میشیگان آزمایشی توسعه داده اند که در عرض پنج تا هفت دقیقه نتیجه ابتلا به کووید-19 را معین می کند و به کارکنان درمان اجازه می دهد 22 نمونه را به یک باره مورد تجزیه و تحلیل قرار دهند.

بر خلاف فرایند فعلی، این آزمایش جدید به سواب تهاجمی بینی نیازی ندارد. ولی در عوض نمونه گیری سواب از دهان افراد انجام می شود و فرایند آزمایش را سریع تر و راحت تر می کند. زیرا اصوالا افراد نسبت به انجام سواب بینی احساس ناراحتی می کنند.

محققان دانشگاه میشیگان امیدوارند که آزمایش آنها به تایید سازمان غذا و دارو(FDA) آمریکا برسد.

برت اتچبارن(Brett Etchebarne) پزشک طب اورژانس و استادیار دانشگاه میشیگان که این آزمایش جدید را توسعه داده، اظهار کرد که هدف او کمک به پزشکان بخش اورژانس بوده تا این افراد در زمان کم از افراد بیشتری آزمایش بگیرند.

پس از دریافت نمونه سواب دهانی از افراد، این آزمایش با انجام تکنیک واکنش زنجیره ای پلیمراز تکمیل می شود که تنها در عرض چند دقیقه نتیجه را معین می کند.

این تکنیک ابزاری آسان و ارزان قیمت برای تکثیر یک قطعه خاص از DNA است.

در حال حاضر هنوز معین نیست که آزمایش توسعه داده شده توسط این پزشک چه زمانی در دسترس خواهد بود.

ولی برت اتچبارن معتقد است که تایید این آزمایش در عرض چند هفته دریافت خواهد شد.

منبع: همشهری آنلاین

به "آمریکا رکورددار تست کرونا در جهان ، روزی 146 هزار مورد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آمریکا رکورددار تست کرونا در جهان ، روزی 146 هزار مورد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید