سایه تمدید تحریم بر سر نمایشگاه بین المللی نفت تهران
به گزارش نقد و بررسی کالاهای دیجیتال، محمد ناصری جمعه وند در نشست خبری خود با خبرنگاران، با اشاره به اینکه در بیست و دومین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی 1800 متقاضی داخلی وجود داشت که از این تعداد، 1016 متقاضی جانمایی شدند، گفت: بسیاری از این متقاضیان، نمایندگی چند شرکت را برعهده دارند، این در حالی است که 811 غرفه خارجی از 1500 شرکت بین المللی نمایندگی می نمایند.
وی ادامه داد: بیشترین وسعت در این نمایشگاه، به شرکت های آلمانی تخصیص داده شده، اما تعداد شرکت های چینی بیشتر است؛ پس از آن ایتالیا، هلند، انگلستان و فرانسه بیشترین تعداد شرکت های خارجی را به خود اختصاص داده اند.
ناصری با تاکید بر اینکه امروزه نمایشگاه ها تبدیل به صنعت شده اند؛ اعلام نمود: نمایشگاه فرصتی را فراهم می نمایند تا کارفرمایان، پیمانکاران، سرمایه گذاران، مشاوران و متخصصان در یک حوزه تخصصی گردهم آیند، بنابراین از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند.
وی افزود: بیست و دومین نمایشگاه بین المللی، نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی به لحاظ گردش اقتصادی رقمی بالغ بر 120 میلیارد تومان را به خود اختصاص داده است.
به گفته این مقام مسئول، تنها یک شرکت آمریکایی در نمایشگاه سال جاری حضور دارد؛ البته شاهد حضور شرکت هایی از کانادا نیز در این نمایشگاه هستیم.
ناصری با تاکید بر اینکه تصمیمات اخیر رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا در خصوص برجام و همچنین انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران بر حضور شرکت های بین المللی از جمله گازپروم که حتی شرکتی روسی به شمار می رود، تاثیر داشته است به این ترتیب که این شرکت با وجود نامه نگاری های صورت گرفته از حضور در این نمایشگاه بین المللی خودداری کرد.
به گفته وی، ممکن است در این نمایشگاه تفاهم نامه MOU که بین ایران و شرکت OMV اتریش منعقد شده بود به مرحله عقد قرارداد برسد؛ این در حالی است که سال جاری بسیاری از شرکت های بزرگ نفتی جهان از جمله BPو توتال تمایلی به غرفه زدن نداشتند و تنها نمایندگان و کارشناس هایی را برای آنالیز فرصت های سرمایه گذاری صنعت نفت ایران به این نمایشگاه فرستاده اند.
منبع: خبرگزاری مهر